restauracja dworek

Pierwsza Komunia Święta

OFERTA PRZYJĘĆ KOMUNIJNYCH

Maj to szczególny miesiąc, w którym odbywają się w naszej restauracji liczne imprezy komunijne. Cieszymy się dużym zainteresowaniem ze strony rodziców, pragnących uhonorować ten szczególny dzień swoich pociech. Specjalnie na tę okazję, każdego roku przygotowujemy wyjątkową ofertę. 

Aby sprostać oczekiwaniom najmłodszych, organizujemy atrakcje na świeżym powietrzu. W naszym ogrodzie dzieci mogą spędzić miło czas, bawiąc się z animatorem  na kolorowym dmuchańcu i korzystając z pięknej pogody. 

 

 

  • ZESTAW I na rok 2024
  • ZUPA:

  • ROSÓŁ DOMOWY Z MAKARONEM

  • (pietruszka, marchewka, żołądki)

  • DANIE GŁÓWNE:

  • ROLADA Z WOŁOWA 0,5 p

  • PIECZONA SZYNKA PO STAROPOLSKU 0,5p

  • DE VOLAILLE Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ 0,5p

  • CORDON BLUE 0,5p

  • SOS PIECZENIOWY CIEMNY

  • KLUSKI JASNE I CIEMNE

  • ZIEMNIACZKI MŁODE POSYPANE KOPERKIEM

  • SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ

  • KAPUSTA MŁODA BIAŁA ZASMAŻANA

  • SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA

  • DESER:

  • PUCHAR LODÓW Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ

  • CIASTO:

  • TORT OKOLICZNOŚCIOWY śmietanowo owocowy

  • PATER CIAST: sernik, makowiec, jabłecznik

  • KAWA Z MLECZKIEM B/O

  • HERBATA Z CYTRYNĄ B/O

  • ZIMNA PŁYTA:

  • KOMPOZYCJA MIĘS NA ZIMNO:

  • – galantyna z kurczaka

  • – schab po sztygarsku

  • – udziec indyczy faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami

  • RULONIKI SZYNKOWE ZE SZPARAGAMI W GALARECIE 1/2

  • JAJKO FASZEROWANE MIX SMAKÓW 1/2

  • MOZZARELLA Z POMIDORAMI I BAZYLIĄ 1/2

  • SAŁATKA SPENSER ½ p

  • SAŁATKA BROKUŁOWA Z FETĄ I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI ½ p

  • PIECZYWO MIESZANE

  • MASŁO

  • KOLACJA:

  • KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW ZAPIEKANY W CIEŚCIE FRANCUSKIM

  • soki: pomarańczowy 0,4l/os

  • napoje: wyroby z coca-coli mix 2 but/os

  • woda n/g w dzbankach B/O

  • * W cenie 2 godziny animacji dla dzieci.

CENA za osobę

265 PLN

  •  ZESTAW II na rok 2024
  • ZUPA:

  • ROSÓŁ DOMOWY Z MAKARONEM

  • (pietruszka, marchewka, żołądki)

  • DANIE GŁÓWNE:

  • ROLADA Z WOŁOWA 0,5 p

    SCHAB FASZEROWANY GRZYBAMI LEŚNYMI 0,5p

  • DE VOLAILLE Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ 0,5p

  • UDKO Z KACZKI  0,5p

  • SOS PIECZENIOWY CIEMNY

  • KLUSKI JASNE I CIEMNE

  • ZIEMNIACZKI MŁODE POSYPANE KOPERKIEM

  • SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ

  • KAPUSTA MŁODA BIAŁA ZASMAŻANA

  • SAŁATKA Z BURACZKÓW CZERWONYCH

  • DESER:

  • PUCHAR LODÓW Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ

  • CIASTO:

  • TORT OKOLICZNOŚCIOWY śmietanowo owocowy

  • PATER CIAST: sernik, makowiec, jabłecznik

  • KAWA Z MLECZKIEM B/O

  • HERBATA Z CYTRYNĄ B/O

  • ZIMNA PŁYTA:

  • KOMPOZYCJA MIĘS NA ZIMNO:

  • – galantyna z kurczaka

  • – schab po sztygarsku

  • – udziec indyczy faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami

  • RULONIKI SZYNKOWE ZE SZPARAGAMI W GALARECIE 1/2

  • JAJKO FASZEROWANE MIX SMAKÓW 1/2

  • MOZZARELLA Z POMIDORAMI I BAZYLIĄ 1/2

  • SAŁATKA SPENSER½ p

  • SAŁATKA BROKUŁOWA Z FETĄ I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI ½ p

  • PIECZYWO MIESZANE

  • MASŁO

  • KOLACJA:

  • SZASZŁYK DROBIOWY

  • FRYTKI

  • KETCHUP

  • SURÓWKA WIOSENNA 

  • soki: pomarańczowy 0,4l/os

  • napoje: wyroby z coca-coli mix 2 but/os

  • woda n/g w dzbankach B/O

  • * W cenie 2 godziny animacji dla dzieci.

CENA za osobę

285 PLN